Modena sport

Статті > 10 РОКІВ : З ДНЕМ ​​НАРОДЖЕННЯ РЕДСТЕР!

Мікаела Шиффрін відсвяткувала свою першу перемогу в Кубку світу з ним і їздить на ньому досі. Його рекорд нараховує понад 200 перемог на Кубку світу та 500 подіумів, 40 кришталевих глобусів, 37 медалей чемпіонатів світу та 16 олімпійських медалей. про що ми говоримо? Ви вже здогадалися: Redster.gfd

Важко повірити, але до 2012 року виробники не мали звички створювати спеціальні бренди для своїх гоночних моделей. «Гонка» — це лише загальний термін, який використовував кожен виробник лижної промисловості. Але потім спіціалісти Atomic в Альтенмаркті вирішили, що їм потрібно щось інше: нову власну торгову марку для абсолютно нової гоночної машини Atomic, яка змінила правила гри.


Як виникла назва?

Ідея була. Швидкість була. Тепер про назву.
Легко: почніть із Porsche Speedster – ікони швидкості – та додайте відомий червоний фірмовий колір Atomic. Народилося ім'я Редстер.
 

13 перемог за перший рік

Перший в історії Redster був оснащений нашою легендарною технологією Double Deck, і не минуло багато часу, перш ніж світ звик бачити Redsters на подіумі.
Насправді суперталановиті Кетрін Зеттель, Мікаела Шиффрін і компанія здобули 13 перемог у першому сезоні Кубка світу Редстера. Потім вони завершили це двома золотими медалями на Чемпіонаті світу 2013 року в Шладмінгу, неподалік від заводу Atomic.

ек

Double Deck, Servotec… Лижі, які ніколи не стояли на місці

Перемога може стати досить захоплюючою – і враховуючи успіх тих перших років і постійне прагнення до більшого, не дивно, що розвиток Redster не зупинився на перших лижах.
По-перше, у 2017/18 роках з’явилося абсолютно нове покоління лиж Redster. Вони постачалися з абсолютно новою технологією Servotec (назва походить від «Servolenkung» — що означає підсилювач керма — оскільки це, по суті, те, що створив Servotec: підсилювач керма для лижників!).
Того ж року відбулося розширення назви Redster до повної лінійки продуктів червоного кольору

543.

З тих пір наша команда Redster постійно вносила невеликі коригування, щоб лижі рухалися вперед – і все з назвою та філософією Redster червоною ниткою.

Redster & Revoshock – пара, зроблена в раю гонок

Наступним великим кроком для Redster став останній: поява технології Revoshock. Так ретельно охоронялися, що прототипи потрібно було ховати в чорних ящиках, коли вони були в дорозі!
Щонайменше 34 людини були залучені до розробки найновіших технологій на ринку, від розробників прототипів до дизайнерів до внутрішніх тестувальників і спортсменів Кубка світу.
Це також була подорож: команда Atomic працювала майже 50 прототипами, перш ніж вони були щасливі випустити Redster Revoshock на ринок у 2021 році.
Але воно того варте. Так само, як і перший Redster, це останнє втілення виграє в гонках, але завдяки його фокусу на швидшому та більш контрольованому катанні, це лижі, які також підійдуть будь-якому амбітному лижнику-любителю, який шукає неперевершеного на схилах, а не лише лиж світового класу. гонщики.

54

Redsters – для гонщиків, гонщиками.

Ми надзвичайно раді побачити, що буде далі для Redster.
На відміну від лижних гонок, у розвитку лиж немає фінішної прямої. Швидше, вище, далі — девіз. Або кажучи мовою трасових лиж: швидше, динамічніше, стабільніше!
Звичайно, рушійною силою розробки Redster є і завжди був департамент перегонів Atomic.
Наші зірки чемпіонату світу, такі як Мікаела Шиффрін, Олександр Аамодт Кілде, Софія Годжа, Мануель Феллер, Лукас Братен і Марко Шварц, мали великий вплив на технологію поточної моделі Redster Revoshock.
Ці найкращі спортсмени допомагають на кожному етапі: від тестування прототипів до розповіді про відчуття готових продуктів у день змагань. Нашим гонщикам потрібна стабільність, потужність, легке відкриття поворотів і контроль – і з їхньою допомогою наша команда технічних спеціалістів та інженерів може працювати, щоб забезпечити це.