Modena sport

Статті > On Швейцарський бренд за яким майбутнє

On – швейцарська компанія з виробництва спортивного взуття та спортивного одягу, яка розробляє та продає спортивний одяг і кросівки.

Станом на 2019 рік компанія займала 40% ринку кросівок у Швейцарії та 10% у Німеччині. Станом на середину 2020 року спортивне взуття On було доступне в 6000 роздрібних торговців у 55 країнах світу, причому Сполучені Штати були найбільшим окремим ринком. За даними дослідницької фірми NPD, On володіє 6,6% категорії спортивного бігового взуття в Сполучених Штатах.

ОН

On була вперше зареєстрована як компанія спортивних товарів у 2010 році. Компанію заснував колишній швейцарський чемпіон Ironman Олів’є Бернхард у партнерстві з Девідом Аллеманном і Каспаром Коппетті. У 2012 році On випустив Cloudracer, спортивне взуття, яке віддав перевагу швейцарській професійній тріатлоністці та володарці золотої медалі Олімпійських ігор у Лондоні 2012 року Нікола Спіріг. Компанія заявляє про власну технологію амортизації свого взуття як про свою унікальну перевагу; запатентований дизайн під назвою CloudTec.

CloudTec розпочав життя з Бернхардом, який експериментував із садовим шлангом, досліджуючи, як ця форма може запропонувати абсолютно новий тип амортизації. Коротше кажучи, ряд «хмар», які проходять під усіма силуетами On, пропонують амортизацію, коли нога приземляється на підлогу, перш ніж з’єднатися разом, щоб створити міцну основу для відштовхування на наступному кроці.«Перевага його в основному полягає в тому, що гра з його структурою допомагає налаштувати амортизацію для більш м’яких приземлень. Оскільки хмари стискаються в передній частині стопи, це створює тверду та стабільну платформу для відштовхування», – пояснив Едуард Койон, голова On. менеджменту взуттєвих продуктів в інтерв’ю HYPEBEAST.

Швейцарський тенісний професіонал Роджер Федерер став акціонером On AG у листопаді 2019 року. Згодом у липні 2020 року компанія випустила обмежену серію кросівок під назвою «The Roger». Згідно з нещодавнім зростанням продажів, компанія, як повідомляється, вивчає варіанти IPO на другу половину 2021 року. IPO компанії зібрало приблизно 746 мільйонів доларів США.

Федерерлорпарпавпав

Он також заснував і спонсорує професійну бігову групу On Athletics Club, яку тренує Датан Рітценхейн, у складі якого є кілька фіналістів Олімпійських ігор. Компанія також створила бобслейне взуття, яке використовувалося на Зимових Олімпійських іграх 2022 року.

Зараз Девід Кілгор, американський професійний бігун і рекордсмен, змагається і працює в On-running.

31 березня 2022 року компанія On запустила Cloudmonster. Він відрізняється від попередніх дизайнів компанії завдяки більшій підошві. Джейкоб Галлахер з The Wall Street Journal описав це як «максималістичні кросівки» і стверджував, що цей дизайн багато в чому асоціюється з Hoka One One, і назвав Hoka One One «одним із головних конкурентів On на спеціалізованому ринку бігу».

ОнКросрпаорпав

У березні 2023 року On оголосив про спонсорство першої тенісистки Іги Свёнтек і тенісиста серед чоловіків Бена Шелтона.

Спорцменилордлорп

P.S. On Running - швейцарська компанія, яка була заснована у 2010 році.

Вага та дизайн: Взуття On Running славиться своєю легкістю і стильним дизайном, що робить його популярним серед тих, хто цінує комфорт та ефективність