Modena sport

Статті > Топ-3 локації для наметового табору в Києві

     Для того, щоб насолодитися відпусткою або вихідними, не обов'язково подорожувати на інший кінець світу або за кордон. В Києві та його навколишніх місцях є чудові варіанти для відпочинку в наметах. Це дозволить вам відірватися від міської турботи, насолодитися природою і свіжим повітрям. При виборі місця для кемпінгу в Києві важливо враховувати власні уподобання та потреби. Плануйте свій відпочинок наперед, готуйтеся та збирайте все необхідне заздалегідь. Оберіть маршрут і транспорт заздалегідь, особливо якщо обираєте місця, віддалені від цивілізації, щоб мати достатньо їжі та води. Доречі намети, спальники, матраси можно придбати в нашому магазині, фірми Hannah, Deuter та Lifeventure!

     За бажанням можна взяти з собою футбольний або волейбольний м'яч, бадмінтон, мангал, карти, а також інші предмети, які посприяють активному і веселому проведенню часу. Після того як все буде зібрано, був визначений кемпінг під Києвом, можна вирушати на свій захоплюючий і активний відпочинок.

1. Коростишів

     Насамперед — Кростишівський район . Житомирська область - найкращий варіант, неймовірно красиво, безкоштовно, природа прекрасна. Знаходиться за 100 км від Києва, далеко, але приїхавши один раз, ви повернетеся. Це колишній гранітний кар'єр, що надходить вода в нього з підземних джерел. Холодненька, але чиста. Скелястий берег, з якого ростуть ялики, ніде такого немає. Є місця для наметів, широкі галявини, недалеко село. Людей зазвичай небагато, місце під намет знайти можна. Рекомендуємо йти на більший кар'єр.

Коростишівський кар'єр у Коростишеві

2. Жуків острів

     Просто кажучи — Жуківка. Значно краще їхати на власному авто, можна і маршруткою або навіть пішки або велосипедом 3-5 км. Знаходиться на правому березі Дніпра. Ця заповідна територія охороняється державою. Тут є унікальні рослини та тварини, занесені до Червоної книги України. Є місця для наметів, пляжі та риболовля. Говорять, що риби там вдосталь, кожному вистачить. На території є два ресторани. Але з мінусів — багато граючих у страйкбол, велика кількість людей, і кількість сміття, що випливає з цього.

Файл:Жуків острів.jpg

3. Парк Муромець

     Якщо зовсім немає бажання чи можливості кудись їхати — парк «Муромець» ваш варіант. Мешканці люблять його різні пікніки, прогулянки, спорт, екстремальні. На території є пейнтбольний клуб, велопрокат, прокат човнів та каяк. Багато кафе та ресторанів, тож голодним тут не залишишся. Це непоганий варіант у межах міста. Якщо шукаєте більше усамітнення та природи — варто поринути углиб парку, де немає цивілізації та людей.

ᐈ Парк Муромец (Дружбы Народов) в Киеве ❤️ MESTA