Modena sport

Статті > Термобілизна MICO та її технології

     У 1970 році MICO SPORT SPA почала випускати технічні спортивні шкарпетки. Найсучасніші технології та найінноваційніші матеріали разом із всесвітньо відомими спортивними тестерами та сильною мережею продажів зробили MICO SPORT компанією-лідером на національному ринку. У 80-х MICO SPORT додає до своєї колекції повний асортимент «технічної білизни».
     Розташована в Брешії, найбільш промислово розвиненій провінції Італії, місці народження перших круглов’язальних машин для шкарпеток і безшовних виробів, місія Mico полягає в тому, щоб уважно стежити за спортсменами з наміром оптимізувати та вдосконалити їхні зусилля в щоденній практиці. Бренд Mico вирішив зосередитися на захисті тіла, щоб забезпечити кращу продуктивність.   

 

     Можна уникнути розповіді про важливість використання спеціальної білизни та шкарпеток під час занять зимовими видами спорту, активному відпочинку у цю пору року або звичайному повсякденному використанні. Інформацію щодо цього можна отримати від консультанта в магазині. Необхідно розуміти температурні режими, технології виготовлення та завдання, які ставляться до білизни. Однак дуже важливо самому знати, що твій вибір правильний. Стиль, дизайн, особливий комфорт під час використання вигідно виділяє термобілизну італійської фірми MICO серед інших виробників. Саме ця фірма пропонує 20 різних модифікацій: від щоденних виробів до білизни для професійних змагань. Моделі білизни MICO є невід'ємною частиною успіху відомих спортивних команд. Цю спортивну білизну використовують Федерації зимових видів спорту Італії та Збройні сили цієї країни. Більше того, згадана фірма є офіційним постачальником своєї продукції для збірних з лижного спорту Словенії та Хорватії, а також гірської служби порятунку Італії. Останній, як ніхто інший, може оцінити її якість та ефективність використання. Завдяки їхньому досвіду, відгукам і рекомендаціям, MICO вдосконалює та покращує свої вироби. Видатний хорватський спортсмен Івіца Костеліч, який увійшов до топ-10 найкращих лижників в історії чоловічого Кубка світу, також віддав свою перевагу саме термобілизні від MICO.

Технології:

M1 Performence

     Колекція преміум-класу, створена для підтримки ваших м’язів і захисту найбільш відкритих ділянок вашого тіла. Технологічні тканини, які є більш легкими в місцях найбільшого потовиділення, що забезпечує ідеальну повітропроникність. Висока еластичність, призначена для адаптації до ваших рухів під час екстремальних навантажень.

X-PERFORMANCE

     Універсальний одяг, який підходить для будь-якого спорту чи активної роботи, створений шляхом зчісування двох мікроволокон: поліаміду, який є легким і м’яким, як натуральне волокно, зручним і стійким до зношування та розривів, і поліпропілену, який забезпечує ідеальну ізоляція залишає ваше тіло сухим і має ідеальну температуру. Завдяки хімії цих двох волокон цей одяг зручний і легкий і водночас міцний і захищає в будь-який час.

ODOR ZERO IONIC+ ®

     Універсальний одяг, розроблений для вашого тіла та підходить для будь-якого виду спорту. Тканини з витонченим інженерним пошиттям із використанням срібного волокна та поліпропілену Dryarn®, що забезпечує антибактеріальну дію та повітропроникність для запобігання волозі та утворенню бактерій і запахів, у той же час підтримуючи постійну температуру тіла.

SUPERTHERMO DUALTECH MERINO®

     Технології та традиції поєднуються, поєднуючи натуральну мериносову вовну з високотехнологічним поліпропіленовим мікроволокном Dryarn® для створення інтелектуальної структури, яка підвищує повітропроникність і тепловий комфорт навіть за низьких температур, без шкоди для м’якості та зручності носіння.

WARM CONTROL

     Універсальна колекція, ідеальна для будь-якого виду спорту. Чудове прилягання під час руху та неймовірна еластичність. Тканини, створені для того, щоб стати «другою шкірою», які завдяки поліпропіленовому волокну Dryarn® забезпечують чудову повітропроникність та ізоляцію, залишаючи ваше тіло сухим та ідеальною температурою незалежно від того, який вид спорту ви виберете.

EXTRADRY

     Поліпропіленове мікроволокно з високою дихаючою здатністю усуває відчуття вологи на шкірі. Цей одяг, по суті, водовідштовхувальний, призначений для виведення поту. Високоеластичні та м’які тканини дозволяють займатися аеробними видами спорту з максимальним комфортом.