Modena sport

Статті > Гірськолижні маски Red Bull

     Натхненний пристрастю до дизайну та функціональності, народився бренд SPECT Eyewear 2016. Це означає ставлення до життя, яке характеризується різноманітністю, спонтанністю та свободою. Ця компані розробляє окуляри для активних людей, які завжди шукають нових пригод - але зі стилем.
     Колекції сподобаються всім, хто шукає моду зі спортивними елементами. Надається велике значення модному дизайну та вишуканим деталям. Особливу увагу приділяється використанню функціональних матеріалів, таких як Ultem, TR90, нержавіюча сталь і нейлон.
     З 2016 року також тісно співпрацюють з глобальною групою Red Bull. У співпраці з їх розгалуженою мережею найкращих спортсменів розробляються інноваційні продукти, які відповідають навіть найсуворішим вимогам спортсменів світового рівня.

     Сонцезахисні та лижні окуляри Red Bull SPECT Eyewear стануть ідеальними партнерами для ваших пригод. На воді, снігу чи горах вони захищають вас за будь-яких погодних умов.

      Стильні сонцезахисні окуляри Red Bull SPECT Eyewear пропонують вам, серед іншого, 100% захист від ультрафіолету та чудову фіксацію в будь-якій ситуації.

     З лижними окулярами Red Bull SPECT ви можете помітити нерівності снігу на ранній стадії, а наші технології проти запотівання запобігають запотіванню ваших лінз. З цими сонцезахисними та лижними окулярами ви впораєтеся з будь-якими викликами!

Технології та особливості.


     Особливо в горах важливо захищати очі від УФ-променів. Агресивне сонячне світло може навіть стати небезпекою для ваших очей, оскільки ультрафіолетове випромінювання збільшується з висотою. Сніг і світловідбиваючі поверхні навіть збільшують експозицію. Таким чином, наші лижні окуляри забезпечують 100% захист від ультрафіолету, незалежно від відтінку лінзи. Вони мають позначку CE, яка підтверджує захист від широкосмугового ультрафіолету. Це називається категорією фільтра. Він описує, наскільки прозорими є лінзи ваших сонцезахисних окулярів. Чим яскравіше ваше оточення, тим вищим має бути рівень відтінку ваших лінз. Залежно від моделі лижні окуляри мають лінзи різного кольору. Для будь-яких погодних умов існує інший колір. Від ледь тонованих до помаранчевих лінз, усі рівні тонування мають своє застосування:

Категорія 0: ледь затемнене або безбарвне скло для дуже похмурих днів або нічних відправлень
Категорія 1: Оранжево-жовтуваті лінзи мають освітлюючий ефект і забезпечують більш контрастне бачення в погану погоду
Категорія 2: для помірного світла, хмарності та мінливих умов
Категорія 3: ідеально підходить для сонячних днів, навіть якщо крізь них проходить кілька хмар
Категорія 4: підходить для інтенсивного сонячного випромінювання, як на льодовиках у високих горах

     У снігу чи на воді – світловідбиваючі поверхні напружують очі та погіршують зір. Щоб запобігти неприємним відблискам, спеціальний поляризаційний фільтр блокує світлові промені. Поляризаційні лінзи не лише поглинають відблиски, вони також підсилюють контрасти та покращують сприйняття кольорів. Тому сонцезахисні лінзи забезпечують оптимальний зір, а також покращують концентрацію та зменшують відволікання.


     Якщо ви хочете бути готовими до будь-яких умов, система швидкої заміни — це варіант для вас. З ним ви можете легко змінити лінзи ваших гірськолижних окулярів і бути добре оснащеними для будь-яких погодних умов. Гірськолижні окуляри Magnetron мають магнітну систему швидкої зміни, яка дозволяє змінювати лінзи за лічені секунди. Окуляри Premium Goggle постачаються з двома лінзами: однією для поганої погоди та іншою для гарної погоди.

      В обов'язковій програмі лижних окулярів Red Bull обов'язково є покриття проти запотівання на внутрішній стороні лінзи. Ця спеціальна обробка поверхні запобігає запотіванню окулярів при зміні температури. Що також не повинно бути відсутнім, так це покриття проти подряпин. Це покращує стійкість до подряпин і запобігає дратуючим подряпинам.               Гідрофобне покриття скла гарантує, що волога, жир і бруд скочуються зі скла, а ваші окуляри залишаються чистими без розводів. Преміальні функції, яким наші лижні окуляри відповідають на 100%:

     В основному, лижні окуляри або окуляри для сноуборду можна розрізнити за сферичною або циліндричною формою лінз. Сферична лінза подвійно вигнута, і її можна впізнати за типовою вигнутою формою. Форма лінзи схожа на форму ваших очей і тому обіцяє менше оптичних спотворень. Більший внутрішній об’єм також зазвичай забезпечує більше поле зору. Циліндрична лінза має більш плоску оптичну систему, але все ще забезпечує чудовий периферійний зір.

     Система вентиляції гарантує, що ваші лижні окуляри Red Bull не запотіють. Ефективна система вентиляції виводить вологе тепле повітря з окулярів, запобігаючи їх запотіванню. Наша спеціально розроблена система вентиляції Red Bull SPECT була розроблена для оптимального повітрообміну. Великі вентиляційні щілини у верхньому краю рами забезпечують безперешкодний вихід теплого повітря. У нижньої кромки оправи в окуляри постійно надходить свіже повітря.

     Точок тиску на обличчі уникає комфортна піна. Високоякісні оброблені гірськолижні окуляри постачаються з тришаровою піною. Різні шари адаптуються до вашого обличчя та забезпечують приємний комфорт протягом усього дня.

     Щоб ваші окуляри не ковзали, є ремінці для окулярів, що регулюються та мають вигнуту силіконову лінію на внутрішній стороні ремінця. Незалежно від того, чи хочете ви носити лижні окуляри з шоломом або кепкою, вони завжди будуть на місці.

     Як і у випадку з сонцезахисними окулярами, розмір обличчя також впливає на вибір правильних лижних окулярів.

Small Fit: якщо у вас менша форма голови чи обличчя, вам підійдуть лижні окуляри Small Fit. Вони особливо рекомендовані для дітей і маленьких жіночих облич.
Середня посадка: окуляри середньої посадки підходять широкому колу лижників і сноубордистів, а також сумісні з усіма стандартними розмірами шоломів.
Large Fit: окуляри Large Fit мають дуже велику оправу. Ці особливо великі лижні окуляри також можуть бути корисними для тих, хто носить окуляри, оскільки під них часто можна носити оптичні окуляри.

     В основному, ви повинні переконатися, що лижні окуляри зручно підходять навколо вашого носа. Неприємних точок тиску можна уникнути з самого початку, якщо ви потягнетеся за  інноваційними лижними окулярами Tranxformer. Він поставляється зі змінними насадками для носа трьох різних розмірів (малий, середній, великий). Залежно від ширини вашого носа ви можете змінити носовий наконечник, який вам підходить, і ви будете в безпеці від точок тиску.

Red bull spect

     Отримайте лижні окуляри Red Bull SPECT прямо зараз!